ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η πολυετής εμπειρία τόσο στους τομείς της γραφιστικής, όσο και των επιγραφών κοντά σε κορυφαία ονόματα του είδους του, οδήγησε τον ιδρυτή της εταιρίας “Sofianos Επιγραφές-Εκτυπώσεις”, Κων/νο Σοφιανό, να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του αλλά και στην αγορά των επιγραφών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του κατάφερε να κερδίσει και να διατηρήσει την εμπιστοσύνη διάφορων αλυσιδών καταστημάτων. Γιατί όχι και τη δική σας?

Αξιοποιώντας τις γνώσεις του εξειδικευμένου μας προσωπικού στην μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση επιγραφών και ειδικών κατασκευών, στοχεύουμε στην άμεση παράδοση και ταυτόχρονα οικονομική προβολή της επιχείρησής σας, σεβόμενοι πάντα των αναγκών και των απαιτήσεών σας.

Οι παροχές μας, ωστόσο, δεν περιορίζονται εκεί! Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για την διακόσμηση και την ασφάλεια του χώρου σας! Πρωτότυπα σχέδια και ιδέες εκτυπωμένα σε μουσαμά και αυτοκόλλητο είναι έτοιμα για να διακοσμήσουν τον χώρο αλλά και το αυτοκίνητό σας, σε συνδυασμό με τις μεμβράνες ασφαλείας και τις αντηλιακές μεμβράνες για την προστασία του χώρου σας